Fysioterapi

Er du træt af et liv med daglige smerter? Har du pådraget dig en skade i forbindelse med træning eller hverdagens strabadser? Vil du træne for at forebygge skader? Har du været, eller er du gravid, og har brug for sparring omkring træning?

 

Book en tid

Online booking

På knappen ovenfor, kan du booke dine fremtidige konsultationer hos Boxlife Fysioterapi.

Husk at du altid kan booke en 30 min. gratis samtale, hvor vi sammen finder en løsning på hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med din problematik fremadrettet.

Du kan også ringe til os på: +45 52 51 29 85

1
Få tid med det samme
Vi svarer altid inden for 24 timer og finder en tid til dig hurtigst muligt. Der er også mulighed for akuttider.
2
Den bedste løsning
Alle ydelser der er relevante for dit forløb er altid inkluderet, uden merbetaling som f.eks. træningsprogram, opfølgning, screening, rådgivning mv.
3
Din private fysioterapeut
Det vil altid være den samme fysioterapeut, der følger dig og står for hele dit forløb. Du har mulighed for direkte kontakt, hvis akutte spørgsmål opstår. Altid fuld tryghed.

Forløb og priser

Gratis 30 min. konsultation
Her inviteres du ind til en uforpligtende snak omkring et fysioterapeutisk- eller træningsrelateret problem du måtte opleve. På baggrund af dette kan vi i fællesskab komme frem til hvilket forløb der passer for dig.

Forløb af 8 gange.
Vi tilbyder forløb af 8 konsultationer, med en forventningsafstemning midtvejs.
Konsultationerne har en varighed på 55 min eller 30 min, afhængig af omfanget af din problematik.
8 konsultationer af 55 min. (950,- for første konsultation herfra 850,- pr konsultation)
*8 konsultationer af 30 min. (500 ,- pr konsultation)

*Forudsætter at der er afviklet én første konsultation af en times varighed.

Skræddersyet personligt forløb
Vi anbefaler dig at booke en gratis 30 min. konsultation hvor vi i fællesskab bliver enige om hvordan forløbet opbygges.

Få tilskud

Har du en sundhedsforsikring privat eller via din arbejdsgiver?

Boxlife Fysioterapi, er fysioterapi UDEN henvisning fra læge. Dvs. du kan komme hos os, uden at skulle have en henvisning - det betyder dog også, at du ikke får tilskud til behandlingen fra staten, som en henvisning giver.

TIL GENGÆLD kan du komme til fysioterapi når som helst, og springe de lange ventetider over - og hvis du er medlem af Sygesikring Danmark og/eller har en sundhedsforsikring med frit behandler valg, kan du få tilskud herigennem. I 9 ud af 10 tilfælde, vil du få en tid indenfor 72 timer.

Priser udenfor den offentlige sygesikring
(Hvis du er medlem af Danmark, gruppe 1 , 2 og 5)

Første konsultation egen betaling: 817 kr.
Refusion fra sygeforsikring Danmark: 133 kr.

Følgende behandlinger egen betaling: 762 kr.
Refusion fra sygeforsikring Danmark: 88 kr.
Ved behandlinger på 55 min.

Følgende behandlinger egen betaling: 441 kr.
Refusion fra sygeforsikring Danmark: 59 kr.
Ved behandlinger på 30 min.

Om Emma

Emma er fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser i Boxlife. I studietiden startede hun først som receptionist og sidenhen holdunderviser, hvilket har givet værdifuld erfaring til jobbet som fysioterapeut.

Helt fra barndommen har Emma lavet noget fysisk, alt fra ridning, yoga, og jagt, til træfældning, løb og faldskærmsudspring. Alt sammen ting der krævede øvelse, men også gav enorm mestringsfølelse! Gennem en kammerat blev hun introduceret til Crossfit, og kombinationen af høj puls, tunge vægte og gymnastik var lige noget for hende!

Udenfor Boxlife går det meste af tiden med at holde styr på hundehvalpen Effy og være ude i naturen. Turen går med jævne mellemrum til Norge for at besøge familien og jage nogle elge.

Uddannelser:
Fysioterapeut 2023 v/ Professionshøjskolen Absalon
Personlig træner v/ Fitness Academy
Skov- og Naturtekniker v/ Skovskolen i Nødebo KU

Om Sofie

Sofie arbejder som fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser i Boxlife, og arbejder derfor med en masse forskellige slags mennesker til dagligt.
Da Sofie tilbage i 2017 fandt crossfit, blev det et kærlighedsforhold, som udviklede sig hurtigt. Hun gik fra den klassiske styrketræning i Fitness, hvor de fleste træninger var plaget af lav motivation og dårlig samvittighed, hvis ikke de blev afviklet, til at ELSKE sin træning - hver eneste af dem. Det var ikke længere et fokus på at forbrænde kalorier og holde øje med spejlbilledet til dagligt, som var det primære fokus - nu handlede det om at blive stærkere, sundere, bedre, øve sig og have det sjovt med det samtidigt! Hun har igennem sin egen træningsrejse fundet ud af, at hun kan meget mere end hun tror - hvilket også er blevet den fornemste opgave for hende, at give den oplevelse videre til hendes klienter.
Privat danner Sofie par med Jacob, som lige om snart udvider familien med en lille pige. Sofie elsker hygge og ro, og nyder at bruge sin tid sammen med sin familie og tætteste venner. Mad står hendes hjerte nært - særligt desserten er vigtig. De fleste medlemmer og klienter i Boxlife har nok set Sofie med et stykke kage i hånden.
Sofie holder barsel fra medio juli 2023.
Uddannelser:
Uddannet fysioterapeut 2022, Professionshøjskolen Absalon Roskilde
Smertebehandler - Formidling & Bevægelse v/ Smertefribevægelse

Vil du gerne kontaktes?

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out