Historien om Boxlife - CrossFit 5512

Velkommen indenfor, hvor fællesskab og træning mødes.
BoxLife er ikke bare et CrossFit center.
Boxlife er et træningsfællesskab og en klub – hvor vi træner sammen, drikker kaffe sammen og har det sjovt sammen.

Vi er her fordi vi alle har til fælles at vi elsker at bevæge os, gerne vil lære og gerne vil udvikle os.

Hvad enten du vil træne på egen hånd, eller vil deltage på et af vores mange hold med dygtige instruktører.

Vi tilbyder holdtræning, vægtløftning, gymnastik, personlig træning, fysioterapi, bootcamps, lukkede specialeforløb mv. samt plads til dem der vil træne selv.

Derudover har vi altid masser af sociale arrangementer, for dem der har lyst!

Kom indenfor – vores klub er for alle.

 

Book en gratis Intro
Rune Laursen owner of Boxlife - CrossFit 5512
Vores ejer

Rune Laursen

BoxLife er ikke bare et CrossFit center. Boxlife er et træningsfællesskab og en klub – hvor vi træner sammen, drikker kaffe sammen og har det sjovt sammen. Vi er her fordi vi alle har til fælles at vi elsker at bevæge os, gerne vil lære og gerne vil udvikle os. Hvad enten du vil træne på egen hånd, eller vil deltage på et af vores mange hold med dygtige instruktører. Vi tilbyder holdtræning, vægtløftning, gymnastik, personlig træning, fysioterapi, bootcamps, lukkede specialeforløb mv. samt plads til dem der vil træne selv. Derudover har vi altid masser af sociale arrangementer, for dem der har lyst! Kom indenfor – vores klub er for alle.

Vores coaches

Rune Laursen coach at Boxlife - CrossFit 5512

Rune Laursen

Ejer af BoxLife, Personlig Træner, Holdunderviser og kæmpe nørd.
Ekspertiser:

• Teknik nørd indenfor: Olympisk vægtløftning, Gymnastic, Strongman og Styrketræning

• Konkurrence CrossFit, alle niveauer

• Skadesforebyggende træning

Om Rune:
Rune er ejer af BoxLife og har selv trænet CrossFit siden 2008. Han begyndte at undervise i 2011 og har hundredvis af undervisningstimer i rygsækken.
I 2017 åbnede han BoxLife, med et solidt team, som han har arbejdet sammen med længe. Gennem tiden er BoxLife vokset og flere trænere og medarbejdere er kommet til.

Rune underviser stadig hver uge og har også flere klienter i personlige træningsforløb.
Han har hjulpet hundredvis af mennesker med at opnå deres mål og blive den bedste version af sig selv. Både via holdtræning og 1 til 1 forløb.

Udover BoxLife:
Rune er meget glad for personlige udfordringer og han brænder for at hjælpe folk. Derfor prøver han sideløbende med BoxLife, at hjælpe andre CrossFit boxe i Danmark, med at høje niveauet så vi sammen kan skabe et bedre liv, for endnu flere mennesker.
Hvis du en dag ønsker at åbne dit eget center, så er han altid klar på en snak og gode råd. Du kan også læse mere om Rune’s mentorarbejde på gymmentor.dk.

Tomas Pilsborg coach at Boxlife - CrossFit 5512

Tomas Pilsborg

Fysioterapeut, instruktør og personlig træner
Jeg er 50 år gammel og har hustru og 2 børn.

Jeg har undervist siden jeg var 19, bla. i militæret, kampsport, klatring, kano, kajak og efter jeg blev uddannet fysioterapeut i starten af 0’erne, også div. behandlings og træningskurser.

Det er også blevet til et utal af uddannede Personlige trænere, Fitness Instruktører og Kostvejledere.
Ligeledes har jeg undervist på Fysioterapi Skolen i Skodsborg/Hillerød.

Jeg har dyrket crossfit siden 2009 og undervist siden 2010 og det er jo også blevet til en del konkurrencer.

Jeg nyder virkelig at hjælpe folk med at gøre bevægelse og træning til noget man nyder og noget som kan give et udbytte i forhold til velvære og sundhed.

Ditte Holm coach at Boxlife - CrossFit 5512

Ditte Holm

Ass. Box manager, web- og marketing ansvarlig
Inhouse happiness manager
Mit navn er Ditte og jeg er assistant box manager, samt web- og markedsføringsansvarlig i Boxlife.
Derudover har jeg den fantastiske titel “Inhouse happiness manager”, som betyder at det er min fornemmeste opgave at Boxlife’s medlemmer er glade for at være hos os.

Jeg er en af dem der har gået hele mit liv uden at dyrke nogle former for sport. Typen der prøvede badminton af i 3 måneder og ikke kunne holde interessen.
Og så gjorde jeg det samme med fodbold.
Jeg har også betalt mange penge i løbet af årene til diverse fitnesscentre, uden at være den der sled på deres udstyr det mindste.

Tilbage i 2015 blev jeg introduceret til CrossFit og har ikke set mig tilbage siden.

Det jeg elsker ved CrossFit, er at træningen er så alsidig. At lige meget hvor dygtig du bliver – er der altid ting du kan forbedre.
Det er en fantastisk følelse hver gang man gennemfører et træningspas, og man kan ofte skrive nye successer i bogen.
Så selvom man gang på gang synes det er virkelig hårdt at være i en workout, så glæder man sig til at stå foran tavlen igen dagen efter.

Emma Haug coach at Boxlife - CrossFit 5512

Emma Haug

Fysioterapeut, Personlig træner og Instruktør.

Jeg er fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser i Boxlife. Helt fra jeg var barn har jeg haft gang i et eller andet fysisk, alt fra ridning, yoga, og jagt, til træfældning, løb og faldskærmsudspring. Alt sammen ting der krævede øvelse, men også gav enorm mestringsfølelse! Da jeg var i starten af 20érne, fik jeg for første gang en skade, der forhindrede mig i at gøre disse ting. Ved hjælp af en fysioterapeut og en personlig træner, fik jeg hjælp til at komme tilbage, og som bonus fik jeg øjnene op for styrketræning! Det blev senere til crossfit, hvor man kan kombinere de fedeste ting i verden; høj puls, tunge vægte og gymnastik!

Jeg brænder for at hjælpe folk med at finde glæden ved bevægelse og træning! Både dig der skal have hjælp til et comeback efter en skade, dig der vil udfordres på nye måder og dig der skal tage dine første skridt på din træningsrejse. Mange begynder at træne på grund af sundhed eller udseende, jeg vil rigtig gerne vende den om og forsøge at gøre træningen til et mål i sig selv!

Udover de almindelige WOD´s har jeg også Mobility som består af en blanding af udstræk, styrke, balance og koordination.

I Crossfit, og hverdagen i øvrigt, møder man mange situationer hvor man både skal ud i en

yderstilling og være stærk på samme tid. Det skal trænes på lige linje med kondition og styrke, og det er det vi arbejder med. Mobility er for alle, hvad enten man er stiv som et bræt eller hypermobil!

Så kom og træn med mig på mine hold. Jeg vil glæde mig til at undervise dig og give dig en god oplevelse.

Trine Vissing coach at Boxlife - CrossFit 5512

Trine Vissing

Instruktør og personlig træner
Ekspertise:

æstetik og styrketræning for kvinder
nedsat smerte og ubehag
efterfødselstræning
vanecoaching som del af dit træningsforløb
Om Trine:

Trine blev uddannet fysioterapeut i 2015. Hun har siden arbejdet med genoptræning for sygemeldte borgere og nu som træner og coach. Fokus for Trine er at hjælpe så mange som muligt til et sundt og stærkt liv. Dette gennem vanebaseret coaching og træning der er tilpasset den enkelte klient, så det matcher deres liv og behov.

Udover at være personlig træner underviser Trine også på efterfødselshold, bootcampforløb og crossfit hold. At have en gruppe mennesker der sammen dyrker træning som de har lyst til og som giver øget livskvalitet er noget af det hun holder mest af og bruger meget energi på.

Trines egen træningshistorie begynder helt fra barns ben, her var det gymnastik der havde interessen. Med årene blev styrketræning mere spændende, i kombination med at undervise på diverse hold i SATS. Styrketræningen endte i stævne i BodyFitness Junior, med en 1. og 2. plads ved debutant og DM. Siden 2016 har al kærlighed været kastet på Crossfit, de første mange år som sport, med 15+ konkurrencer i bogen. I dag er Trine stadig passioneret crossfit udøver, men det er blevet mere på motions-niveau

Uddannelse:

Fysioterapeut 2015
Kostvejleder / Prosper Nutrition Coach
Vanecoach / Acceptence and Commitment Therapy

Jesper Simonsen coach at Boxlife - CrossFit 5512

Jesper Simonsen

Ekspertiser
• Træning for sundhed
• Teknik for begyndere og novice
• Kettlebell Træning

Hans filosofi er: “Det er aldrig for sent at starte med at træne – kroppen skal holde til hele livet!”

Om Jesper:
Jesper er født i 1981 og har 2 døtre. Jesper har altid selv være aktiv og var tidligere i livet bmx-kører på eliteplan. Træning og bevægelse har altid været en stor del af hans liv. Han er særligt passioneret indenfor CrossFit træning, styrketræning og kettlebells træning, hvor han på hele rækken har en lang række uddannelser og mange års erfaring selv.

Jesper elsker at undervise på hold, men er også Personlig Træner i Boxlife, hvor han primært arbejder med klienter der har behov for hans ekspertise områder og kører opstarts sessioner med mange af BoxLife’s nyere medlemmer.
Hvis du skal på hold, så er Jesper er at finde ved tavlen, klar med godt humør og god musik.

Udover BoxLIfe:
Jesper elsker at arbejde med at gøre mennesker sundere og stærkere og elsker at fejre de succeser der kommer som følge af det.

Jonas Winther coach at Boxlife - CrossFit 5512

Jonas Winther Larsen

På nuværende tidspunkt læser jeg på mit sidste år fysioterapeutuddannelsen, hvilket færdiggøres til sommer 2023, hvortil jeg har planer om at læse videre.

Jeg elsker at hjælpe folk med opnår deres mål, hvad end det er generel sundhed og fitness, blive stærkere, nørde teknik (VL, Gymnastik eller på maskinerne) eller blot savner struktur i anledning af ens træning i form af et program.

For mig er det vigtigt at træningen er sjov, tilpasset den enkelte og at man føler sig inkluderet i processen, så man kan altid spørge “hvorfor” bag det vi laver og eventuel går fra træningen lidt klogere.

Jeg tilbyder personlig træning på fleksible tidspunkter; både hverdage og i weekender, så tøv ikke med at kontakte mig.

Som snart færdiguddannet fysioterapeut, kan jeg samtidigt hjælpe og tilrette træningen med udgangspunkt i DIG.

Kenneth coach at Boxlife - CrossFit 5512

Kenneth Jensen

Jeg er fra årgang 1980 og har trænet CrossFit omkring 9 år og har fungeret som instruktør omkring 8 år.

Jeg har trænet og været aktiv hele mit liv. Fra jeg var 6 år til jeg var omkring de 30, var det Taekwondo, der tog det meste af tiden. Men jeg har siden soldatertiden også styrketrænet. Da jeg fandt CrossFit, var der ikke nogen vej tilbage – Jeg var hooked fra dag et.

Jeg underviser fordi jeg kan li’ det!

Jeg har igennem det meste at liv fungeret som træner/instruktør. Fra mine teenageår og op til omkring de 30 år var det taekwondo. Jeg har der undervist både børn, unge og voksne.

Jeg underviser fordi det er hyggeligt!

Jeg arbejder til dagligt i et stresset miljø og CrossFit er en total modpol og er med til at skabe balance på øverste etage.

Der er altid glade og positive mennesker i Boxen.

Professionelt har jeg siden 2005 arbejdet i Kriminalforsorgen. Ud over det daglige arbejde, fungerer jeg også her som instruktør for kollegaer. Her er det dog ikke CrossFit, men konflikthåndtering, fysisk såvel som teoretisk.

Privat har jeg været gift med Heidi siden 2004 og vi har en dreng (Aksel), som lige er rendt ind i teenageårene.. Sidst men ikke mindst tæller familien også en staffordshire bullterrier, som til tider lystrer navnet Congo.

Mia Furu coach at Boxlife - CrossFit 5512

Mia Furu

Kostvejleder, vanecoach, Personlig træner og instruktør
Ekspertiseområder indenfor kost

Sundt mindset til kost

VaneCoaching, at skabe positive vaner ift. kost og træning

Vægttab

Muskelopbygning

Ekspertiseområder indenfor træning

Konkurrence CrossFit

Træning til nybegyndere

Gymnastic (Kropsvægt træning)

Konditionstræning

Om Mia:

Mia er tidligere elite redskabsgymnast gennem mange år og har været til bl.a. EM, VM og ungdoms OL. Siden 2015 har hun kastet sin træningsglæde efter crossfit. Det har i mellemtiden bragt hende til en del større danske og internationale konkurrencer, heriblandt sportens svar på et VM nemlig CrossFit Games.

Mia har en kandidat i Ernæring, samt uddannelse som VaneCoach, og til dagligt hjælper hun medlemmer i boxen med at blive klogere på kosten og med at opnå bedre, sundere og vedvarende vaner og resultater. Hun er samtidig med til at gøre medlemmerne gode til at træne, bevæge sig, have det sjovt og nå deres egne mål enten via personlig træning, gruppeforløb eller holdtræning.

Udover BoxLife:

Mia er som nævnt kompetitiv inden for CrossFit og bruger derfor meget tid sammen med sit hold når de træner op til konkurrencer.

Derudover nyder hun livet med sin kat og sin kæreste på Amager, gerne med en god kop kaffe i hånden, og helst i solskin.

Mathias coach at Boxlife - CrossFit 5512

Mathias Skov Onsby

MATHIAS JENSEN
Instruktør
Vi er i gang med at skrive en tekst om Mathias, så du kan lære ham bedre at kende….

John Simonsen coach at Boxlife - CrossFit 5512

John Simonsen

Mit navn er John; altmuligmand og receptionist.

Til dagligt arbejder jeg inden for byggebranchen som Projektleder.

Jeg er en af dem som er vokset op med at prøve stort set al sport: fodbold, tennis, badminton, bordtennis, løb og cykling. Efterhånden som jeg blev ældre blev det cyklingen som blev det der fangede mig.

Dog stoppede jeg med at cykle, da jeg kastede mig over kærligheden til motorcykler i stedet.

Min tilgang til Crossfit startede ved et tilfælde efter at jeg i nogle år havde prøvet almindelig styrketræning. Jeg startede til styrketræning i forbindelse med en motorcykelulykke, hvor jeg skulle gå til genoptræning. Her blev jeg lokket med til en prøvetime i CrossFit og derfra har det kun gået én vej.

Crossfit er en fantastisk sport da den i mine øjne rummer det hele: styrke, cardio, følelser, glæde og meget mere. At komme ned i boxen efter en hektisk dag på arbejdet og blive mødt af glade trænere og medlemmer hvor der altid bliver hilst med et stort “Hej” og hyggesnakket, redder dagen for mig.

Man finder mig lidt rundt omkring i Boxlife. Nogle gange servicerer jeg vores maskiner samt laver små opgaver, og ellers står i receptionen og byder dig velkommen.

Sofie Ahlgren coach at Boxlife - CrossFit 5512

Sofie Ahlgren

Fysioterapeut, Instruktør og personlig træner
Ekspertiser:
– Fysioterapeuat
– Genoptræning af nye- og gamle skader (herunder længerevarende smerteproblematikker)
– Skadesforebyggende træning
– Styrketræning for gravide og efterfødselstræning

Om Sofie:
Sofie arbejder som fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser i Boxlife, og arbejder med en masse forskellige slags mennesker til dagligt.

Sofie brænder for at hjælpe mennesker med at blive klogere på deres egen krop og sind, både gennem træning og bevægelse, men også gennem snak omkring hvorfor vores kroppe nogle gange opfører sig som den gør, især i forbindelse med smerter. Hendes tilgang til træning og bevægelse er, at vi ikke skal være bange for at bevæge os – vores kroppe er designet til, at alt hvad kroppen kan, må den. Og at vi kan ofte, meget mere end vi lige tror.

For Sofies eget vedkommende, skal træning være noget som hun synes er sjovt og fedt, og skal ikke ses som en sur pligt. Personligt ændrede den tilgang sig træning, da hun selv fandt Crossfit-sporten tilbage i 2017. Sofie har dyrket CrossFit lige siden og er at finde på vores hold, både som underviser men også flittig deltager!

Uddannelser:
– Fysioterapeut 2022
– Smertebehandler – Formidling & Bevægelse (Smertefribevægelse)
– Crossfit Level 1 Trainer

Stine Bendix coach at Boxlife - CrossFit 5512

Stine Bendix

Personlig træner og instruktør
Jeg hedder Stine Bendix Hansen. Tilbage i foråret 2012 havde jeg min første prøvetime og jeg har været hooked lige siden.

Jeg har altid dyrket sport på konkurrenceplan så jeg skulle selvfølgelig også prøve kræfter med konkurrencer i crossfit.

Den første konkurrence havde jeg i 2013 og har fortsat lige siden med jævnligt at deltage i forskellige konkurrencer, men det primære mål er at det skal være sjovt og hyggeligt både når man træner og når man konkurrere.

Det er også noget jeg så vidt muligt forsøger at få med når jeg underviser.

Til gengæld er jeg også stor tilhænger af god teknik og at lære det ordentligt fra starten.

Kommer du forbi på mit hold er du også sikker på at slutte af med en high five til hele gruppen da holdånd og det sociale er en stor del af crossfit og så er det bare en mega fed måde at få sluttet træningen af på.

Marie Brandenborg Pedersen coach at Boxlife - CrossFit 5512

Marie Brandenborg Pedersen

Til hverdag studerer og arbejder jeg i København, men mit træningshjerte hører til her i Boxlife

Træning og generelt bevægelse for mig er et frirum. Et sted hvor man glemmer studiet eller arbejdes trivielle forpligtelser for en lille stund, og har det sjovt og hyggeligt med træning og mine træningskammerater

Jeg er født i 1999. Derefter har jeg har dyrket alle de klassiske sportsgrene som barn og teenager; alt fra fodbold til ridning og gymnastisk. I 2016 prøvede jeg selv CrossFit for første gang og var vild med stemningen og især træningsformen. Derfra har jeg inkorporeret CrossFit uanset hvor jeg trænede; både i de boxe der var omkring mig og i almindelige fitnesscentre.

I 2020 kom jeg til Boxlife som medlem og Boxlife er bestemt et sted hvor fællesskabet kan mærkes lige med det samme!

i 2021 tog jeg på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og uddannede mig til personlig træner. Jeg har brugt uddannelsen privat og her i Boxlife som instruktør, hvor jeg stræber efter at gøre lige præcis din træning god, udfordrende, sjov og ikke mindst til dit frirum fra hverdagen med nye som gamle træningskammerater !

Jeg glæder mig til at se dig og træne med dig

Kontakt os

Vi har åbent for vores medlemmer alle dage fra 05-23.

Receptionen holder åbent:
Mandag – torsdag 18:30-20:30
Lørdag: 09:30-11:30

 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller SMS, eller ringe til os.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder.

Tel.: 52 51 29 89

Mail: hej@boxlife.dk

Kontakt os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.
Åben kontaktformular
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out