Junior

Vores Junior træning for 11-14 årige, består af Konstant varieredefunktionelle bevægelserudført ved høj intensitet og alle kan være med, uanset niveau og kondital.

De funktionelle bevægelser involverer øvelser der er fundamentale til alt børn gør – trækker, skubber, løber, kaster, kravler, løfter og hopper.

Når træning er defineret som bred, inkluderende og generel, gør det at deltagerne vil blive bedre all-round, og kan bruge det videre i andre sportsgrene.
Derved er CrossFit også et rigtigt godt supplement til f.eks. fodbold, håndbold, svømning, badminton mv.

På vores Junior hold laver laver vi masser af kropsvægtsøvelser, konditionstræning, bruger kettlebells, dumbbells, wallballs og vægtstænger.
Vores workouts vil også forbedre de fysiske kompetencer som cardio, udholdenhed, styrke, fleksibilitet, kraft, hastighed, koordination, smidighed og balance.

På holdene handler det om at have det sjovt, brænde en masse energi af, bruge sin krop og opleve glæden ved at træne sammen med andre unge! Vi bruger en kombination af at øve os på skills, lave workouts og opbygning af styrke og kondition. Strukturen på vores hold er meget lig vores “voksen-hold”. Vi varmer op, går igennem øvelserne og teknikken og til sidst laver vi dagens workout.

Book en gratis prøvetime
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out