Bootcamps

På vores bootcamps og small group training forløb, kan du nyde godt af den personlige opmærksomhed fra din personlige træner. Vi har fokus på den enkelte deltager og du får altid dit eget træningsprogram som vi hjælper dig igennem. Programmet tilpasset dit niveau, dine mål og eventuelle skader og skavanker.

Skal vi ringe til dig?

Det du får...

Fællesskab og Støtte

Disse forløb give dig muglihed for at træne sammen med andre, med lignende mål og ambitioner. Dette skaber et stærkt fællesskab, hvor du og de øvrige deltagere, kan støtte og motivere hinanden. Den gensidige motivation og støtte, er alt afgørende, ift. at få faste træningsrutiner på lang sigt og en god træning der giver resultater!

Kompetente Coaches og Personlig Støtte

En af de mest værdifulde fordele ved vores bootcamps og small group trainings forløb, er den ekspertise og dedikation vores coaches tilbyder. Vi kobler relevante fagpersoner på forløbet og er din træner hele vejen. De følger dig nøje i din træning, giver individuel coaching og sikre at du laver alle øvelser korrekt. På vores team finder du blandt andet fysioterapeuter, personlige trænere, vanecoaches, kostvejledere mv.

Individuel Tilpasset Træningsprogram

Selvom du træner sammen med andre, så har vi altid et skarpt fokus på dig. Vi udvikler en plan unik for dig, tilpasset dit niveau, dine mål og eventuelle skader, skavanker eller andre begrænsninger. Dette sikre at du altid træner på det rette niveau for dig, og øger din chance for succes og resultater væsentligt!

Resultater

Vores træning er meget varieret og du vil derfor opleve at du hele tiden åbner op for nye evner, samtidig med at alle omkring dig også vil kunne se den udvikling.

Start her

Book en helt uforpligtende samtale, så vi kan tale om dig og dine mål – og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dem.

Book en gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out