Moms & Dads

Er du på barsel og er det på tide at gøre noget godt for dig selv?

Flere mødre derude, har store planer om at komme tilbage til ‘mit gamle jeg’ efter graviditeten. Det vil vi gerne hjælpe med.

Vores dygtige trænere underviser dig i dagens træning som er tilpasset det niveau, hvor din krop er lige nu.
Du kan mere end du tror, og det er vi klar på at hjælpe dig med!
Her har vi et hold hvor der er plads til dig og din baby, så du kan træne i trygge omgivelser der tager højde for livet som nybagt forældre.

Holdet er for dig som lige har født og/eller er på barsel, men som gerne vil passe din træning alligevel. Derfor laver vi et hold specielt til dig, hvor der er plads til dig – og dit barn!

Du kan medbringe dit barn i barnevogn, eller bygge en hyggelig rede af dyner og puder, lige ved siden af der hvor du træner, så du hele tiden er tæt på.
Vi har stadig fokus på effektiv træning, som er tilpasset det niveau du er på, alt imens der skal være plads til børnene.
Træningen varer 55 minutter som alle vores andre normale hold.
Vi træner en god blanding af cardio, styrke og øvelser med egen kropsvægt.

Vi har fokus på fornuftig styrketræning, der gør din krop stærkere igen, hjælper de delte mavemuskler med at heale og gør hverdagen som mor lettere ved at give dig overskud.

Vi arbejder også med høj puls og konditionstræning, så du kan komme tilbage i form/opretholde formen med træning som din krop har brug for.

Book en gratis prøvetime
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out