Holdplan

Se vores holdplan her

Time Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
06:30 WOD WOD WOD WOD WOD Fællestræning
07:30 WOD WOD WOD WOD WOD
08:30 ØVET ØVET WOD WOD
09:30 WOD WOD
10:30 Moms & Dads Moms & Dads WOD Introforløb
11:30 Junior WOD Family WOD
15:30 WOD WOD WOD Cardio WOD
16:30 WOD Styrke WOD WOD WOD WOD
17:30 WOD Junior WOD Barbells Introforløb
18:30 ØVET WOD CrossFit 101 WOD
19:30 WOD Team WOD Gymnastics Cardio
20:30 WOD WOD WOD WOD

WOD

Holdet der indeholder det hele! Du kommer igennem en masse varierende øvelser og udstyr. En WOD (Workout Of the Day) kan være individuel eller som et hold af to eller flere. En WOD kan indeholde alt og tilpasses dit niveau. Vi varmer op sammen og gennemgår grundigt teknikken, hvor træneren har fokus på den enkelte. Derefter udføres dagens workout Du vil få forbedret din styrke, udholdenhed og teknik. Samtidig garanterer vi at det gøres sjovt! Uanset hvor du er på din crossfitrejse, så lover vi at du kan være med.

TEAM WOD

På TEAM WOD arbejder vi sammen på hold á 2, 3 eller 4 personer ad gangen. Der er garanteret sved på panden og en masse teamwork, når du kommer til dagens TEAM WOD. Selvom vi arbejder som teams, bliver der selvfølgelig taget hensyn til både afstand, adgang til sprit og begrænset deling af udstyr.

CARDIO

Cardio WOD er til dig som elsker høj puls! Her vil vi typisk arbejde med mindre tekniske øvelser og mange gentagelser og ofte i teams. Det gør også at vi ofte vil arbejde længere tid end på de fleste workouts. ALLE kan være med. Der er fart på det gode humør og alle sveder side om side, uanset niveau.

BARBELLS

Holdet til dig som elsker vægtstænger eller som gerne vil lære at elske dem. ALLE kan være med. Der tages selvfølgelig hensyn til niveau, så mød op uanset om du er ny eller erfaren med de forskellige løft. Her vil du lære eller forbedre teknikkerne bag de store basisøvelser, som kan være squats, dødløft og press. Derudover vil du også blive undervist i vægtløftning der involverer løft som cleans, snatch og jerks. Dette hold vil resultere i en øget styrke, mobilitet og ikke mindst selvtillid under vægtstangen. Så vil du have en grundig introduktion til barbells, så mød op her. Er du derimod erfaren, så kom og få forfinet teknikken af vores passionerede trænere. Der arbejdes ofte på olympisk vægtløftning, som er nogle teknisk krævende løft. Så hvis det er første gang du er med, så er det på med JA hatten. Alle syntes det er svært, men vi vil elske at lære dig det eller gøre dig bedre.

ØVET WOD

Holdet til dig som gerne vil udfordres ekstra. Har du nået et niveau hvor du gerne vil presses lidt mere? Eller vil du gerne udvikle dig? Så tager vi dig til det næste trin. Øvelserne her vil være på et teknisk højere niveau end de andre hold. Derfor kræver det at du har kendskab til de basale øvelser i crossfit, og så udvikler vi de mere tekniske på holdet. Er du klar til ØVET? En god hovedregel er, når du kan læse og forstå alle øvelserne på tavlen. Velkommen til ØVET! Er du i tvivl om du kan være med? Så tag en snak med din træner.

STYRKE

Vil du øge din muskelmasse og styrke? Så er dette holdet for dig. Først fokuserer vi på teknikken og så øger vi langsomt intensiteten. Vi fokuserer her på de store øvelser som squat, dødløft, pres og lidt træk. Du må dog også forvente øvelser med “odd objects” som d-balls, kettlebells og håndvægte. Holdet er for alle, uanset niveau.

Vores klienter har opnået utrolige resultater

Opnå dine drømmemål hos Boxlife – CrossFit 5512

 • Dag 1

  Øget koncentrationsevne og højt humør

 • Uge 1

  Mere energi og bedre søvn

 • Måned 1:

  Øget stofskifte, forøgelse af muskelmasse og bedre kondition

 • Måned 1-3.

  Du vil kunne se ændringerne i spejlet

 • Måned 3-6

  Du vil opleve at venner og familie kan se tydelige forandringer.

 • År 1!

  Stærkere knogler, mere overskud og øget livskvalitet

Start her

Book en helt uforpligtende samtale, så vi kan tale om dig og dine mål – og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dem.

Book en gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out