Hvad er “CrossFit Community”

https://www.boxlife.dk/wp-content/uploads/2022/11/20210724_0107_Boxlife-scaled.jpg

Hvad er “CrossFit Community”?

På overfladen minder alle træningscentre og boxe om hinanden. Udstyret, musikken, indretningen… Det virker ens. Men én særlig ting skiller Boxlife ud fra andre; de mennesker som vælger at bruge deres tid hos os. 

Lad os være ærlige… Træning er jo egentligt blot træning i en eller anden variant. Et squat er et squat, og en pushup og er pushup. Du kan lave de samme øvelser i hvilken som helst box i verden, uanset sproglige forskelle. 

Men er det træningen der får folk fra hele samfundet til at mødes til en times træning et par gange om ugen? 

Nej!

Det er “communityet”. Stemningen, kulturen og følelsen af at høre til, uanset udgangspunkt. I Boxlife ønsker vi at skabe det fællesskab ved at have et personligt og indgående kendskab til hvert enkelt medlem og samtidig have det sjovt med hinanden. 

Hvordan skabes den fællesfølelse så? 

1: Mennesker, ikke medlemmer

ALLE skal forvente at blive mødt velkommen. Uanset alder, køn, udgangspunkt eller andet. Du anerkendes for at komme og så hjælper vi dig mod dine personlige mål. 

Vi fejrer hinandens succeser. Og støtter hinanden på rejsen. Hos Boxlife hylder vi alle vores små og store øjeblikke fra ugen i vores Facebookgruppe

Din succes, uanset hvor lille eller ubetydelig du må syntes den kan være, kan hjælpe andre. Derfor har vi også vores egen podcast, hvor vi inviterer medlemmer ind for at fortælle om deres oplevelser og rejser. Hvis du har lyst, kan du jo give den et skud

https://www.boxlife.dk/wp-content/uploads/2022/11/20210724_0224_Boxlife-scaled.jpg

2: Personlig programmering

Det kan lyde som en kliché. Dog har vi knækket koden til at kunne tilbyde alle vores medlemmer opfølgning på deres træning. 

Al holdtræning er opdelt i niveauer der tager udgangspunkt i dig og din træningshistorik. Det handler om at vi ønsker at gøre dig bedre og ikke bare træt. Vores programmering vil sikre at alle på holdet laver samme træning, oplever succes og får arbejdet på deres udviklingsområder. Faktisk har vi lavet en hel podcast om det. 

Programmeringen sikrer dig at du laver samme workout som alle andre, selvom øvelserne kan variere. I bliver dog færdige på samme tid, oplever samme fremgang og det er vores klare erfaring at det skaber en holdfølelse, aka community. 

3: Vi kender dig

Mange fitnesscentre har i årevis lukreret på at have mange medlemmer som ikke bruger sit medlemskab. Det lyder som en god forretning at få en indtægt fra en kunde som ikke bruger centerets ressourcer. 

MEN…

Det er ikke vores holdning. Boxlife’s fundament er ønsket om at gøre en forskel for alle. Og ærlig talt, så er glade medlemmer den bedste anbefaling at få. Igen, så kan det lyde som en kliché, men her er hvad der er forskellen på kliché og værdi: Vi gør faktisk noget ved det. 

Har vi ikke set dig i 14 dage, så ringer vi simpelthen til dig. Ikke en SMS, ikke en standard e-mail. Nej, et personligt opkald for at hører om der er noget vi kan hjælpe med. Og jo, ofte skyldes det ferie, men andre gange kan det være gnisten der mangler, praktiske forhold i dagligdagen eller noget tredje som afholder en fra at træne. 

Så tager vi en kop kaffe med dig og taler om hvordan du kan få den træning ind i din hverdag som du ønsker. Eller hvis du er på ferie, så laver vi et træningsprogram du kan lave – måske endda sammen med familien, så alle får rørt sig lidt.

Og ja… det er gratis for vores medlemmer. Vi hjælper kun fordi vi vil og det er noget vi er rigtig gode til. 

4: Målsætningssamtaler

Vi vil gerne lære dig at kende. Og støtte dig mod dine personlige mål med din træning. 

Derfor tilbydes alle medlemmer, og jeg mener ALLE, en snak med os hver tredje måned. Det er selvfølgelig valgfrit for dig. Det som vi tilbyder er at fastholde dig i dine ønsker. 

For nogle kan det være at konkurrere i CrossFit, andre syntes at det er rart at få opfyldt motivationstanken, og nogle vil måske tabe sig lidt. Uanset hvad, så følger vi op på dig, for du er ikke alene. 

Er du ikke medlem, så kan du altid også booke en tid for at lære os at kende og høre lidt om hvad vi tilbyder og hvordan vi kan hjælpe dig.

5: Din mening betyder noget

Vi giver ikke kun, vi modtager lige så meget tilbage. 

Medlemmerne er vores helt egen forbrugerpanel, som vi ofte spørger til råd om vores lille box. 

Som tidligere skrevet, så inviteres alle vores medlemmer med i vores podcast. Deres ord og fortælling om deres træningsrejse, er det bedste til at vække en gnist i andre også. Og deres historier skaber en brændende motivation hos os trænere. 

Det er vigtigt for mig at altid have tid til en snak når du kommer. Boxlife skal være et frirum for dig i den tid du er her og vores klareste ønske er at skabe den bedste time på dagen for dig. 

Så for at kunne skabe vores community har vi skabt en synergi med de mennesker der vælger at bruge deres tid hos os. Og vi hører også gerne fra dig

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out