Den bedste løsning

https://www.boxlife.dk/wp-content/uploads/2022/10/crossfit-roskilde-medlemmer-1024×683.jpg

Den kompLETTE løsning

 

Vi ønsker den alle. 

 

Den gyldne pille. 

 

Den pille der får dig til at tabe fedt. Den pille der lover dig evig ungdom, fjerner rynker eller andet. Den pille som får os i mål på nemmest og hurtigste tid. 

 

Som træner får jeg ofte spørgsmål om hvad man skal spise. Og Boxlife har selvfølgelig også kostvejledning. Så kan jeg besvare dit spørgsmål? Ja, du kan sagtens få at vide hvad der er godt at spise, men det virker ikke sådan. 

 

Se, der er nemlig ikke en one-size-fits-all. Derfor får du heller ikke bare et tilfældigt træningsprogram. Det ville være nemmere for mig, men ikke bedre for dig. 

 

Som trænere vil vi stille dig en masse spørgsmål, da svarene vil resultere i en løsning til dig. Det må ikke være en kortsigtet løsning, da en sund livsstil er for life. Og vores aller fornemmeste opgave er at lære dig at vide hvad du skal spise, så det passer til dig og dit liv. 

 

Selvfølgelig ville det nemmeste være at du bare blev fortalt hvad du skulle gøre. Indrømmet, det ønsker jeg da selv. Men vi er individer med individuelle liv, så hvad der virker for mig virker ikke nødvendigvis for dig. Netop derfor er det vigtigt med en coach der kan give dig den vejledning du ønsker.

Trænerens ansvar er at guide, støtte og motivere. Det er ikke at give dig en nem løsning, men den rigtige løsning. Og jeg mener at den bedste træner ikke er en diktator, men en lærer. 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out