Kvinder vælger CrossFit

https://www.boxlife.dk/wp-content/uploads/2020/09/Boxlifedk-Forsidecover.png

Er CrossFit kun for mænd?

Tror du at CrossFit er en testosteron fest og kun for mænd? 

Ifølge et studie lavet af “American Counsil on Exercise” er 60% af alle medlemmer der dyrker CrossFit kvinder

Mange kvinder fravælger altså traditionelle fitnesscentre og vælger at starte sin træning i en box.

For mig ville valget være en “no-brainer”, men jeg er heller ikke kvinde. Så jeg har selvfølgelig spurgt frem for at formode. Og årsagen er typisk at der i en CrossFit box er fokus på performance og styrke; og netop de to ting kommer til udtryk i mange facetter. 

Det er hvad der er under kølerhjelmen der betyder noget. 

Og så vores kultur, aka community. Det er et rum hvor alle kan føle sig tilpas, stærke, sunde og ikke mindst… velkommen. 

CrossFit er meget baseret på at lære nye øvelser. Og det fortæller mange af vores kvindelige medlemmer er en af årsagerne til at de nyder træningen. I stedet for at fokusere på sit spejlbillede, skal de bruge tiden på at udvikle deres evner. På den måde flyttes opmærksomheden fra vægten og til performance.

Her er hvad nogle af vores kvinder siger:

Rikke

I et fitnesscenter virker det til at de fleste træner for æstetik, men i Boxlife træner vi for at få det godt og have en sund krop. Det betyder intet hvordan man ser ud, da der er plads til alle. Jeg føler mig altid velkommen, også af andre medlemmer jeg ikke har mødt før. 

Betina

Centret i sig selv er et skønt sted. Det er alle aldersgrupper der kommer i centret og der er en god omgangstone. Vi taler og hilser på hinanden og det gør det trygt at komme i centret.

Jeg kan på det varmeste anbefale Boxlife hvis man ønsker hurtige resultater, med hjælp fra uddannet personale og med plads og rum til alle.

Helle

Jeg dukker ofte op uden energi og med ondt alle mulige steder – og hver gang formår instruktøren (og de andre morning-masters) at hjælpe mig, så jeg får lavet dagens WOD i en version, som passer til dagsformen.

Så jeg går glad hjem – taknemmelig for at jeg har fundet en træningsform og et sted som Boxlife, hvor der er plads til alle.

Også selvom man ikke er bomstærk og mest af alt kommer til træning for at forebygge og holde ved lige.

https://www.boxlife.dk/wp-content/uploads/2022/09/RikkeogSofie-768×1024.jpg

Er du kvinde og læser dette, så er dette det rigtige tidspunkt at starte på. Du har måske hørt en masse fordele og ulemper ved CrossFit, så jeg kan kun opfordre dig til at få dine egne erfaringer. Og ellers så spørg os!

Den bedste start jeg kan hjælpe dig med, er at tage en snak med os. Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi prøver at lære dig at kende og fortæller hvordan vi ville hjælpe dig imod dine drømmemål.

Hvis du er interesseret i det, så kan du altid booke en tid her.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out